top of page
H1100302.jpg

Over mij

Mijn ervaring als Marketing, PR en Trade Manager bij een Internationaal en van origine Frans high-end cosmeticamerk heeft mij geleerd hoe je onderscheidend, inspirerend en verrassend blijft in een concurrerende markt.

Ik heb een grote voorliefde voor natuurlijke materialen en stoffen van de hoogste kwaliteit en werk graag samen met Scandinavische

A-merken en tijdloze designerpieces die rust en sereniteit bieden aan een inrichting.

Ik word er dan ook super gelukkig van als ik van A tot Z een product goed in de markt kan zetten en heb een scherp oog voor de kleinste details. Dit maak ik mogelijk door samenwerkingsverbanden op te zoeken en te kijken hoe je elkaar kunt versterken als dienst of merk.

 

Deze wijze van 'kruisbestuiving' zorgt voor het bundelen van krachten en geeft mij vernieuwde inspiratie en 'drive' om de mogelijkheden en kansen te zien voor een opvolgend project. Een inrichting is voor mij dan ook veel meer dan een mooie foto of geleverde dienst maar staat enkel wanneer de juiste verbindingen zijn gemaakt en het eindproduct voor de klant de verwachtingen overtreft. 

Willemijn Kouwenberg

bottom of page