top of page
H1100302.jpg

Over mij

Big Fish Design is opgericht door Willemijn Kouwenberg en biedt diverse services aan rondom interieur - en vastgoedstyling. Deze lopen uiteen van alleen meedenken over het inrichten to het volledig uitvoeren van een totaal interieurconcept. 

'Iedere woning is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Ik zorg middels de gekozen stijl en aankleding dat de klant meegenomen wordt in deze emotie. Immers is een aankoop van een huis een proces waar je geraakt moet worden om tot aankoop over te gaan'. 

Met een voorliefde voor het gebruik van natuurlijke materialen en stoffen van de hoogste kwaliteit, werk ik graag samen met A-merken en tijdloze designerpieces die balans en persoonlijkheid geven aan een inrichting. Door diverse samenwerkingsverbanden aan te gaan, versterk je elkaar als dienst of merk en worden krachten gebundeld. Deze wijze van kruisbestuiving gebruik ik in mijn werk en zorgt voor synergie, inspiratie en het mooiste eindresultaat voor een inrichting. De Big Fish signature vertaalt zich naar een luxueus, warm interieur dat rust en sereniteit uitstraalt. 

Een inrichting is voor mij dan ook veel meer dan een mooie foto of geleverde dienst. Het is pas een succes als het eindproduct voor de klant de verwachtingen overtreft. 

Willemijn Kouwenberg

bottom of page