top of page

Mijn services in het kort

JPG-04.png

Verkoopstyling

Woningen die gestyled zijn of een restyling hebben ondergaan verkopen beter in tijden waar de huizenmarkt onder druk staat aldus eerder onderzoek door mediaplatform Vastgoed Actueel in de jaren 2008-2012. Wanneer je jouw huis op de markt brengt, concurreer je direct met woningen met dezelfde voorzieningen en in dezelfde prijsklasse uit de nabije omgeving. De woningen die in goede staat verkeren en er tiptop uitzien hebben meestal een groter aantal bezichtigingen en verkopen dan ook sneller. Hoe aantrekkelijker je woning eruitziet, hoe groter de kans dat de woning snel verkocht wordt.

JPG-04.png

Stylingadvies

Tijdens een adviesgesprek is het belangrijk om er eerst achter te komen waar ik je mee kan helpen. Dit kan een kleur- en/of materiaal advies zijn voor een specifieke ruimte in het huis of een hulpvraag bij het restylen van een bestaande inrichting waar we samen kijken naar welke mogelijkheden er zijn om net die 'finishing touch' te geven. Ook is het mogelijk aan de hand van een beschikbaar budget een gehele woning op maat te leveren met een 'custom made plan' waarin ik advies kan uitbrengen en een rol kan spelen in de inkoop en inrichting in eventuele samenwerking met diverse A-merken waar ik reeds mee samenwerk.

icoon_Projectontwikkeling.png

Projectontwikkeling & Interior Design

Ik werk met een bevlogen team van professionals in bouw en interior design om de wensen van de klant van plan tot uitvoering te kunnen begeleiden en uitvoeren. Een ontwerp ontstaat vanuit een persoonlijk verhaal, waarin de wensen, verlangens en persoonlijke smaak van de klant voor mij centraal staan.

bottom of page